![]() |
Оля, в скайп! Я ещё не кончил! |
Ахаха...Азат жжешь)) Оля....слышала??? бегом в скайп...а то плохо, когда парень еще не кончил, а девушка уже уходит);) |
Цитата:
Цитата:
лечу!!:D |
судьи страшны |
Цитата:
|
судьи гавно |
судьи украинский в идеале знают, так что всем ША....:p |
Цитата:
|
хз Цитата:
Нелохая шнагя)))) тоже учавствую Mc.Style Имхо |
1) Осколочный 2) LP_Warrior 3) lMesSl 4) Azatey 5) a.su.s 6) PAHAN 7) Квирин 8) Smiеr 9)УБОЙНЫЙ |
Судді, в кого скільки баллів по ЗНО з української?:morj: Відповідь "Я ще учень школи" взагалі не приймається.;) |
учнiв школи 1|2 так що не треба ляля! не подобається,я не змушую вас приймати участь! |
Я й не буду приймати участь, я лише запитую.:) |
Я поганенько знаю украйинську! Ймовiрно що не приймаю участь у батОлi! Або якось так...... ггы |
тю ти.. теж менi українцi(( |
Цитата:
|
1) Осколочный 2) LP_Warrior 3) lMesSl 4) Azatey 5) a.su.s 6) PAHAN 7) Квирин 8) Smiеr 9)УБОЙНЫЙ 10)SHANHAEZ Добавлено через 1 минуту 37 секунд може на юкозі сайт організуєте, а то добрий адмін прикриє нах цю темку і буде кабздець любі друзі тіпо хохли.Добавлено через 3 минуты 27 секунд Цитата:
|
AlexJackpot У мене -182.0, а у тебе? здавав цього року.... |
1) Осколочный 2) LP_Warrior 3) lMesSl 4) Azatey 5) a.su.s 6) PAHAN 7) Квирин 8) Smiеr 9)УБОЙНЫЙ 10)SHANHAEZ 11)LvovNigga |
Цитата:
Цитата:
В цьому році - 174,5, але ж я й не вивчав мову два роки вже. Зате в мене англійська на 195,5.:king: |
190 - 2года назад. Я по украински хз даж :| Как бэ стихи пробовал но текста...слишком мелодичный язык наш,по-русски интереснее имхо. |
Цитата:
ти куди вступати зібрався? |
Батл то текстовий,наскільки я зрозумів? |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовой пояс GMT +3, время: 07:50. |