![]() |
:::40 граdoсоv::: " Натовп " . смотри внутри. Не могла я долго молчать. Тут я пою :D Попрошуть судить строго, ругать меня за то что я курю тем самым порчу себе голос, и за то что ленюсь :D . текст на українській мові , которая отчасти идентична русской, смысл уловите :-) Вливайтесь . та дам! |
_ афY-енно поЁшь))) та ще на украiiнськоii мови/ тобi трэба бiльшь cпiлкуватися на цiэй ж укр.мовi .....бо мало що зрозумило з цього трэка.....йопп... та його ж зовсiм i не маэ )))))) cцiлку будь ласка ..киса))) типа фраернулся украинским )))) |
ёлыпалы ... Помоему это тема . http://music.lib.ru/file/u/urowenx_02/urowenx_02-natowp-2.mp3 Хотя адрес такой же как у демо версии.... |
Я ж хвилююсь ніби -то , розумієш :) Ти гарно балакаєш, фраєр :D Cподіваюсь , той не один десяток людей, пісні котрих я коментувала на демо - форумі ..... Ви мене все одно не розумієте ;) У мене плямисті шкарпетки. :D бзік.їїоу |
але ж, плямистi шкарпетки - не поважають менi не разумити тебе ))) ....кАчайуЮ... |
не зрозуміла , що ти мав на увазі , але ж слово Поважають це Уважают , так в чому сенс цього речення? :D ;) :) Як приємно поспілкуватися на родній мові:)) |
Люди. . . . . Сказали бы как есть. Галимо там ... :rolleyes: Или круто . Ленивцы мля ... Забыли все , как я их ценила. |
не повожаэ, це я мав на увазi - не помешает )) по трэку - менi це дуже сподобалсАсь, сказати, що ти гарно спiваэшь, це ще пiвдiла ))...або пiв***чьогось))) Короч....отличнА...мне понравилАсь))))) |
SloW_FloW, півсправи ;-) Ты думаешь я нормально пою там я же сползаю с нот, не находииишь? :D Там еще хлопцы читают, расскажи плиз в подробностях. задрали, я вас уговаривать должна чели . :D :confused: |
да! да! роскажы!:p |
так я всмысле, что мне понравилАсь, как ты на украинском спiваэшь ))))) А сам трэк - так среднячЁк....как зачитали товарисЧи, мне не оч. понравилАсь.... |
ну дякую тобі друже, заспокоїв:D |
_ не-ма за що)) _))) |
еееееее.........я нихуя не понимаю по хохлятски....но а так звучит интересно, свежо...... |
звісно цікаво звучить ... ти ж не розумієшь про що це. Але жалко, жалко .. мені сумно од того , що ніхто не має рацію про що пісня. ;) Журба мене охопила. Пісня мудра. а там де про лопату навіть смЄшно :D ;) |
бит хороший струны сильные! по тексту ничё не понял кроме некоторых слов но понравилось! Марьяна вообще умница! :) |
Ганс, спасибо /реверанс По себе знаю, что читать тексты нудно, но уж раз так завернулось , то ( сразу после припева )) слова такиие де натовп скажений я вже не знаю, Я в ньому живу, я в ньому процвітаю, Умію кохати, умію жити, Книжки читаю , не можу зрозуміти Чому так багато людей навколо тут черга, там натовп - це замкнуте коло Ніколи спокою надати невзмозі ( слитно пишеться? =) Плутані люди лежать на дорозі Розі Авеню четвертої п'ятої Чи можно натовп розігнати лопатою? Або гранату кинути в середину це допоможе , всі цілі наведено ЗАведено сразу шукати винних Крайніх беруть , беруть і первинних І це не вихід, насправді знають Ті , хто там були , кого вже ховають Вони помирають не бачать світла Повітря немає , немає вітру Відсутній кисень , відсутнє сонце Хто хоче жити - відчиніть віконце Його немає - це галюцінації Люди тут у стані трепанації Нація тягнеться пливе у невідоме... |
Приятный голос гарна дивчина Киса.Неплохо спиваешь ,но нужно больше практики ,тренеровок и всё будет заебись . А в целом трек нормальный . |
Да не чо так тема !!!!;) |
Хорошая песня, останется в трек листе! |
спосибовамвсемлюдям |
в некоторых местах малек не попадаешь в нужную тональность...а так ништяк у пацанов флоу как-то не оч катит.. ЗЫ нимуя не поняла правда))) о чем песня? +) |
у меня только один вопрос: для украинцев русский язык звучит так же смешно, как для русских украинский? не знаю почему, но у меня украинский язык вызывает улыбку на лице. |
Да уж .. забавно звучит и нудно по совместительству. Мир |
Как и обещал, качаю:) Вечером выскажусь.. наверна:) |
Часовой пояс GMT +3, время: 20:57. |