![]() |
ахуенная группа слушаю с Зимы(((: |
|
Очень правильная и правдивая музыка у них. :cool: |
бумбокс тянет реально... рэгги вообще вещь офигезная.... респект им |
:ugly: так хто наклав у бобiк ?! |
Цитата:
|
сей час часто клип вахтёрам вижу Добавлено через 22 часа 11 минут Я как то умудрился стереть папку Бумбокс, решил сей час их послушать, а нету. Я это сей час к тому, что может кто подогреет ссылками |
Shagron, лёгко! но чуть позже... p.s. а чё это в Новосибе так "сей час" говорят? :) чи ти приколюєшся так) |
Отличные парни , песни кайфовые , вокал у солиста мощный!:horosho: |
Цитата:
|
Цитата:
даю уроки русского езыка ..я забыла за архив. вибачайте :saint: но, будет будет.. |
Ja vobse nemogu ponjatj etix jakabi[ MC].Poslu6al rezultati 5 raunda takaja x...$estna Pacani 4oli 4itatj neumejut:seva: |
новый альбом уже записан. скоро будет;) это инфа проверена так шо ждемс) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Новый тречок Кэш в поряде :horosho: Трубы смачные :rolleyes: |
Залей. |
Цитата:
|
http://www.links.ucoz.ua/Bumboks___Cash.Money.Babule.mp3 У неділю, 6-го липня, група Бумбокс презентує свою нову пісню Кеш. Money. Бабулєс, яка входитиме в новий, третій альбом групи, котрий вони зібралися видавати цієї осені. Щоб повноцінно і щільно попрацювати над диском, група навіть скасувала всі свої липневі концерти, але на початку місяця презентує композицію з однозначно грошовитою назвою. «Суспільство, наразі, все наче похворіло. Я розумію, що це було завжди, але те, що відбувається зараз!!! «Бабло» стало просто єдиним, що світить людям. Раніше світили кому – комунізм, кому – демократія, кому – що, а тепер – тільки бабло», - ділиться своїми спостереженнями Андрій Хливнюк, вокаліст Бумбоксу. Але при цьому він уникає визначення пісні як «соціальної» і воліє називати це стьобом. В першу чергу над собою самим. «Це стьобна пісня, з розряду пісень банди Бумбокс, в яких ми стібемося над самими собою, над своїми «хочу!». Там є такий рядок – Ми Заручники Наших Хочу», - каже він. Те, що це добротна самоіронія підтверджує і час написання композиції – яка з’явилася на світ після так званих «йолок», тобто новорічних концертів і корпоративів, коли більшість музикантів старається заробити якомога більше на сезонному попиті. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Хорошая группа... Бывает когда грустно её слушаю..:horosho: |
Больше всего нравится их песня Та что :horosho: Еще вахтерам и Хоттабыч прикольные ;) |
Цитата:
|
мне нраицца как ребята делают:horosho: |
| Часовой пояс GMT +3, время: 04:31. |