![]() |
Райм,а ти з якого мiста?:D |
Добавлено через 37 секунд Цитата:
Як тобi деякi хвойди на баттлi?:) |
йибу та плачу:guinda::guinda: нажаль на мойий клави нэма украйинськойи розкладкы, москалям смерть, як ся маетэ, кумэ ёба) |
А хулi! Украiнцi захопили саiт:D Думаю краще не пiдiймати мiж нацiональну вiйну:) бо зараз лайна на нас налiють))) а хвойд багааато... Жах!!! Я з ДнiпРЭПетровська:D |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
я з Запорижжя, я козак, мазахвака, сальце живэ добрэ, пиду йибаты свою дивчыну, нэ сумуйтэ пановэ:guinda: |
Цитата:
|
Цитата:
|
все ребята вы в минус уйдете;):D |
Хлопцi!!! Погрози:D:D:D Доведеться,щоб виграти цей раунд,продати свиню:D |
Комментарии Хеллвуда будут, так что прячьтесь :guinda: Либо к субботе, либо в субботу :) |
Цитата:
|
Rinzai, блин, то просто мнение, про конкретный текст, не надо на личный счёт записывать. Это ничего бы не дало, можешь пойти спросить, кто-нибудь скажет что и Стим крут. Тут слушать самому надо, либо подробно смотерть, так что хз. Есть оценки БигБосса. |
Цитата:
|
Так так хлопцi! Не розумiють!!! Кажуть Хел. прийде:D Ховаiмося по хатах:) Добавлено через 2 минуты I великий бос.... Знову одиницю поставить:| |
узрел дисс на себя,поржал :D мои оценки будут в лучшем случае завтра,в худшем в воскресенье ночью - занят блядски,по европе туда-сюда и дел дохуя :miha::miha: но на этот раунд точно оценки замучу |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
А вообще это хорошо :) |
хз хлопцы, но я все понимаю о чем вы говорите:D Добавлено через 4 минуты El nieke, я понимаю что ты редко отвечаешь на вопросы простых смертных, но все таки будь добр, обрати свое внимание, и объясни пож-та коммент дисса на меня, вроде 48 он по счету....я чо т не догнал малость что ты хотел этим сказать...заранее спасибо |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хлопцi! Не будимо робити кумирiв! Земля рiдна. Хлiб. Сало. Живимо у мирi!!!:D |
А чого нам дiлити? Ти розумiєш, що говориш. У цьому місці люди розумні, вони самі все й без тебе знають. Якщо треба чиюсь дупу заткнути, вони зразу це роблять, а тут у легкій ситуації ти їм бажаєш допомогти. Ти у своєму розумі, чи ти москаль недобитий?:D |
Часовой пояс GMT +3, время: 12:06. |