![]() |
Денні Дельта - Інтерв'ю З Вампіром :bomba: Ми живіші живих. Виживіть же і ви. Камера: Богдан Кульчицький ("Gladness studio") Монтаж: Ростислав Швед Мейкап: Наталя Мокрій Танці: "STYLEZ" Спеціальна подяка: "RBLRD", "Urban Planet", Гривняк Христині http://www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=uk&client=mv-googl..._7UdZB6CXg |
з кожним треком i вIдео все краще i краще:horosho::bomba: |
Таки да,кліп вишка! Ждем альбом,який буде в п'ятницю 28.06.2013 :meat::horosho: |
Цитата:
|
я все ждал когда же тут бендеровцы появятся:D |
аааа, дельта охуенен :meat: |
Цитата:
|
я не пойму нахуй тут раздел русский рэп или какой НАХОЙ!!! |
Цитата:
|
кого хуя тут тогда делает малороссийское наречие русского языка |
Цитата:
|
Это я не гадил, а писал по сути Один хуй хуйня эта хуёвая, хуярит хуйню - нахуя? Что текст что подача что рифмы - :o Но чисто подаётся как тру стаф с улиц тритоны притоны хапаю :o ебать :facepalm: |
Цитата:
|
как то хуевасто. "Тритоны хватают тянут на дно" - это пиздец. Купите пацану тритонов что ли, чтобы он хоть узнал что это за существа:confused: |
|
http://pidbit.com/rap-collection/D/1-delta/1-synkhronizu Денні Дельта - Синхронізу! + прослуховування :meat: |
мова готична и сексуальна, аж до мурашек Я опустився на коліна й припав до пізді особою. Труси були не свіжими і від них виходив приголомшливий аромат справжньої пізди. Полизав її через труси я стягнув їх з неї і став облизувати кожен волосок цієї шикарною пізди. Лена широко розсунула ноги і я вставив у її пизду хуй. У цей момент Вітя підійшов до нас, хуй його був в декількох сантиметрів від мого обличчя і я не втримавшись взяв його в рот і почав смоктати. Ситуація настільки мене завела, що я готовий був на все, мені навіть захотілося, щоб цей хлопчик виебал мене, як останню блядь. Мені захотілося відчути у своїй жопе його молодий хуй. Він не змусив просити себе двічі і вже через п'ять хвилин я стояв на рак, вилизував його матері її смердючу піздіщу, а він ебал мене в жопу. Відчуття були вражаючі. Що тільки ми не пробували тієї ночі. . . вони ебалі мене і в рот і в жопу, ссалі на мене і мені це дуже сподобалося. Такого розпусного сексу у мене ще не було. |
Ахуй Москвы,Гугл транслейт очевиден,и в чом суть твоего сообщения? ...:facepalm: |
| Часовой пояс GMT +3, время: 09:12. |