![]() |
Где взять эут песню??? Народ!Где мона скачать песню Oh Happy Day?Киньте ссылку. Песня очень старая,прошу не путать с остальными. |
а ну к еще раз напой, чё то знакомое :morj: :guinda: |
естественно,он даже в фильме каком то звучала,ток там этой к этой песни тэмп добавили. |
всмысле песня |
Мля,неужели никто не знает. |
Oh happy day Oh happy day (oh happy day) Oh happy day (oh happy day) When jesus washed (when jesus washed) When jesus washed (when jesus washed) Jesus washed (when jesus washed) He washed my sins away! (oh happy day) oh happy day Oh happy day Oh happy day (oh happy day) Oh happy day (oh happy day) When jesus washed (when jesus washed) My jesus washed (when jesus washed) When , my jesus washed (when jesus washed) He washed my sins away! He taught me how He taught me Taught me how to watch He taught me how to watch And fight and pray Fight and pray Yes, fight and pray And he'll rejoice And he'll, and he'll Rejoice in things we say And he'll rejoice In things we say Things we say Yes, things we say Oh happy day (oh happy day) Oh happy day (oh happy day) When jesus washed (when jesus washed) When jesus washed (when jesus washed) Jesus washed (when jesus washed) He washed my sins away! (oh happy day) oh happy day Oh happy day |
введи в поисковике, все есть |
хахаха он не слова искал :morj: а сам трэк :guinda: |
да,но тока мне не слова нужны,а сама песня,и откуда скачать |
сам споешь :o |
тебе на похороны |
ну так чё!? |
google.com дибилбля:o |
ещё кто из нас |
Это в гарлемском церковном хоре я знаю нигеры поют при этом под конец там все бешенно прыгают радуются, крутят брэйк :) Эт я на полном серьёзе. |
долбаёб поискавиками я пользоваться умею,проблема в том что не найти,а не где искать |
в хоре,каком незнаю,но там точно нет брэйка |
|
через РАПИДШар,сойдёт,спасибо |
nezachto ) |
Часовой пояс GMT +3, время: 00:06. |