![]() |
Цитата:
|
Цитата:
а я всё никак :( |
Цитата:
|
Я настолько долго уже в интернете, не помню со скольки лет, что в некоторое время мне показалось, что это даже интереснее реального, живого общения. Сейчас видимо взрослею и отдаю больший приоритет общению вживую. Но всё же иногда он меня засасывает что не могу выбраться сама, пока не выдернет кто-нить другой, например родители... ;) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я БОЛЕЕ ИЛИ МЕНЕЕ МОГУ СЕБЯ КОНТРОЛИТЬ... С ГОДАМИ УЖЕ НАВЫК ЕСТЬ... :dovolen: |
Цитата:
|
а мне похуй почемуто :| |
Цитата:
|
Цитата:
ХМ... БЫВАЕТ... |
Цитата:
|
Цитата:
НУ А ТАМ, ТЫ УЖЕ РЕШАЕШЬ, КАК ПРОЖИВАТЬ ЖИЗТЬ СВОЮ... :saint: |
Цитата:
Стаття 317. Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів 1. Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою - караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років. 2. Ті самі дії, вчинені повторно або з корисливих мотивів, або групою осіб, або із залученням неповнолітнього, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Стаття 322. Незаконна організація або утримання місць для вживання одурманюючих засобів Незаконна організація або утримання місць для вживання з метою одурманювання лікарських та інших засобів, що не є наркотичними або психотропними чи їх аналогами, а також надання приміщень з такою метою - караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років. |
Цитата:
ЭТО НЕ ИЗ "УКРФ" |
Цитата:
Р о з д і л XIII ЗЛОЧИНИ У СФЕРІ ОБІГУ НАРКОТИЧНИХ ЗАСОБІВ, ПСИХОТРОПНИХ РЕЧОВИН, ЇХ АНАЛОГІВ АБО ПРЕКУРСОРІВ ТА ІНШІ ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ЗДОРОВ'Я НАСЕЛЕННЯ |
" ЭТО НЕ ИЗ "УКРФ" " у меня подозрения,что ты не из Крыма... |
Цитата:
|
Help!!! SOS!!! Спасите Макса от Линейки!!! Вайт повлияй на него!:seva: |
Линейка зло ! ! ! щас модно http://SilkROadonline.com или http://muonline.com у меня зависимость от интернета ! ! ! я в mu-online 4 дня играл даже не спал мне надо лечится даже все мои друзья так считают и я сам а Whiteу надо найти кнопку capslock и нажать чтоб зеленый огонек потух а то когда читаеш его посты глаза болят ! |
Интернет зависимости это вообще пиздец. Сам завишу от этого. И самое бесит, что просто залезу в Нет, а что и по каким сайтам или форумам лазать не знаю. Просто тупо переключаю страницы. Вот вопрос как избавиться от этой хуйни? под названием Интернет зависимость. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 19:10. |