![]() |
Цитата:
|
Кстати конкурс до конца месяца! |
а вы не вкурили :D епт это недавно созан юзер, походу по идее одного из форумщиков который уже давал сцылу дык за нее нехотели голосовать, а терь шифронулся под эту подругу типа парнягам панравица и будут на радастях галасавать :D :D |
Які насправді красуні дочки батьківщини. Якщо чесно то краси як такий особливо я не знаходжу в цій дамі. Але мабуть чарівності й уміння себе піднести й подати, їй не займати. Удачі тобі, нехай ти переможеш! :dovolen: |
Та й ще мені здається що зовсім не в комп'ютерній академії тобі варто вчитися. А мабуть використати батьківські грошові запаси, трохи в іншому напрямку) Скажемо модельний бізнес, або яка інша подібна цій справі сфера. Тому як у перших, комп'ютерних технологів, програмістів і т.д. як жаб у вирі, тому я б не сказав що це престижна або ж прибуткова кар'єра для такої молодої симпатичної дівчини як ти ;) |
+1 |
Цитата:
|
проголосовал, хотя ты мне нихера не понравилась :p |
вообще создай такую же тему в разговорах, там гораздо больше голосов будет (хуй знает, может этот вариант тебе уже предлогали, я не читал) |
ага, и тему назови САМАЯ ПИЗДАТАЯ ДЕВУШКА :kiss: :kiss: а то бля тупое НУЖНА ПОМОЩЬ нихуя не катит, народу похуй |
Цитата:
Модельний бізнес в Україні це не те що хотілось би, це прооституція, та торгівля дівчатами!Та й я не настільки красива щоб бути моделью, хоча якщо б була хороша можливість та перспектива, то не відмовилась би!!! :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
+:kiss: |
ya kstati v i-net kafe rabotay, shyas za tebya s 25 kompov progalasuy!!!;) |
Цитата:
Кстати там можно несколько раз голосовать!:kiss: :) |
Цитата:
|
вот так киска:horosho: +1:dovolen: |
ты в числе самых клёвых, с тобой рамсится Ясінська Людмила http://www.itstep.lviv.ua/girl.php?id=8 остальные некрасивые) желаю тебе удачи, ибо тёмненькие мне более нравятся) |
Цитата:
:kiss: :kiss: |
Конкурс только до конца Октября! кто еще не голосовал?:saint: :kiss: :kiss: |
Цитата:
|
ну, и где сиськи? :o |
|
+1 а что? мне не жалко! |
Часовой пояс GMT +3, время: 03:25. |