Показать сообщение отдельно
JORA
активный пользователь
Старый пост, нажмите что бы добавить к себе блог 30 апреля 2009, 20:58
  #1654 (ПС)
-Цитата от JUST!CE Посмотреть сообщение
Украине ни в коем случае нельзя вступать ни в какие военно-политические блоки или альянсы, за исключением тех, в которых лидером или инициатором которых будет сама Украина. Хотя по-моему нам сначала надо хоть немного поставить Украину на ноги. Сами подумайте, разве можно донбасского шахтера и гуцула обьединить разговорами об Северноатлантическом альянсе? Врядли. Нужно найти ту золотую середину, то зернышко, которое станет причиной того, что каждый украинец испытает гордость за то, что он украинец. Тогда в Украине наступит мирное время. И условная граница между западом и востоком просто исчезнет. Все заменят понятия западный/восточный украинец на понятие просто украинец. Я понимаю, что если судить по состоянию на сегодняшний день, то это скорее утопия, чем ближайшее будущее Украины.
звійсно твої патріотично настроєні думки-мрії про могутню суверенну цілісну країну це добре, але границя між західною та східною Україною ніхуя не умовна. так історично склалося, що землі, які тепер називаються Україною, належали сусідам і під впливом цих сусідських країн на територіях сучасних східної і західної України сформувались різні моделі суспільства з відмінностями у мові, взаємовідносинах, традиціях, політичних та релігійних переконаннях, економічному та культурному рівнях життя. це різні люди. і тому якщо є бажання збудувати єдину могутню країну треба враховувати ці відмінності, і зробити так щоб усім жилося добре. сформувати із того що є якусь єдину для всіх українців модель світосприйняття, поведінки, єдину національну ідею - не можливо, і чи є взагалі сенс? забезпечивши кожному (більшості) громадянові нормальний рівень життя ми тим самим поборемо ці відмінності та протеріччя між заходом та сходом, не знищивши протеріччя, а зробивши їх не конфліктними, бо кому яка нахуй різниця з заходу ти чи зі сходу, якщо всі задоволені своїм матеріальним забезпеченням та культурним рівнем суспільства?

Добавлено через 17 минут
-Цитата от JUST!CE Посмотреть сообщение
Я хочу, чтобы каждый понял, что НАТО - это вражественный нам альянс!!!

И при этом я не призываю всех просить помощи у России. Неплохо, если бы мы были союзниками, но не более
якщо говорити про ставлення до нас Европи та Штатів то виходячі з досвіду спілкування між деякими представниками правоохоронних органів та юристів тих країн з відчизняними, та з розповідей своєї сестри яка на ПМП в Европі, я зробив висновок що ті країни розвиненіші країн СНГ, що рівень життя там краще, та що державні органи в тому числі органи правосуддя працюють набагато краще (в нас вони взагалі належним чином не працюють ніхуя), що доречі також відіграє суттєву роль у забезпечені ахуєнного існування громадянина, і їх ставлення до нас скоріше не вороже, а як до країни третього світу, країни абсурдів та парадоксів, країни розбійників тиранів та рабів, дикого плем'я. і ставлення таке виправдане та відповідає дійсності

Последний раз редактировалось JORA, 30 апреля 2009 в 21:15. Причина: Добавлено сообщение