-Цитата от Музыкант(Кварта)
Вот как сядем с женой семейный бюджет планировать, дак блять хочется с этой украины съебнуть куда подальше. Ебануться, как можно любить кусок говна, ояебу может в столице и в Харькове расклады получшен, но здесь блядь жопа, вот скажите мне укринофилы, как нахуй можно прожить семье из 3-х человек на 3000 грн? Не ну вот реально? Как за квартиру платить? ЗА учёбу, на что жрать? А про шмотки, технику и отпуск я вообще молчу...
Причём 2300 (моя зарплата) - это считается ахуенная зарплата в Чернигове. ТАк что все кто любит украину - вэлком целину поднимать
Ти не правий....
Як мінімум В Україні:
1) Гарна природа.

Україна гарна країна...
Якось в травні відпочивав в Карпатах... не далеко від о. Синевір. Зранку пішли з братом в гори.. гулять просто. Піднялись на здоровенну гору з лисою верхівкою... відкривався крутий пейзаж... гріло сонце... втомлений я ліг на траву...
в місці нашого санаторія пішов дощ... хмари пропливали коло нас...
перепочиваючи я думав... яка ж крута Україна... як же тут гарно... неймовірно гарно...
потім захотілось пити... і спускаючись ми знайшли якесь джерело... вода чиста... прохолодна... ееех...
Потім спустившись назад в санаторій ми взяли капусту і пішли в колибу... замовили місцевого вина... і мисливські ковбаски... плотно похававши запиваючи то все вином... вийшов з колиби... на вулиці потемніло... я знов подивився на гори... і ще раз подумав... оце Україна... оце краса...
Заради такого відпочинку... я готовий повкалувать... попрацювать... десь на чомусь з економить (бо ціни ростуть.. жах)... і ще раз сюди приїхати... і насолодитись Україною!
2) Гарні дівчата.
Це факт... те що вони вісять з мажиками, хачами і іншими чертями... це вже друге діло.
3) Українська кухня.
.............................
Політики - це друге діло... там і українців нема... жиди, москалі ітд.
Здутись і нить проще всього... хуйня, хуйово... що ж робить... ітд.
Треба вміти насолоджуватись тим що є... не все так хуйово, як здається.
..................................
-Цитата от Музыкант(Кварта)
как можно любить кусок говна
бля, а от з цього я прозрів... як рука піднялась таке написать это не грустно.. это не весело... это печально...