Показать сообщение отдельно
rhinoceros
Старый пост, нажмите что бы добавить к себе блог 25 февраля 2014, 12:13
  #2709 (ПС)
-Цитата от poBEDA Посмотреть сообщение
-Цитата от Риноцерос Вифлеем Посмотреть сообщение
-Цитата от poBEDA Посмотреть сообщение

Это ты откуда такое вычитал? ПРОЕКТ Закона Украины об импичменте в стадии ПРОЕКТА.

Да все в порядке в Киеве. Хотя это "все в порядке" может быстро закончится через пару дней. Я уже сам в шоке с некоторых событий.
Очередной аналитег, путающий хуй с пальцем.
http://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%86%D0%BC%D0%BF%D1%96%...0%BD%D1%82
Не ПРОЕКТ ИМПИЧМЕНТА, А ПРОЕКТ ИМПИЧМЕНТА ЯНУКОВИЧУ. Это раз, два - Януковичу не обьявляли импичмент, его убрали с должности. Это разные вещи. А то, что 300 хохлоспартанцев там принимают вообще умножать на ноль нужно, эта власть нелегитимныма.
Ты, например, разберись в сути вопроса. То, что ты сбросил является общими фразами из КОНСТИТУЦИИ УКРАИНЫ (статья 111, например). Сами процедурные вопросы (в плане сроков, образцов заявлений) нигде не урегулированы. Есть зарегистрированный проект, но дальше ПРОЕКТА он не ушел.

По Януковичу. Что значит УБРАЛИ С ДОЛЖНОСТИ? Хоть бы уже правильно выражался. Статья 108, например, Конституции содержит ИСКЛЮЧИТЕЛЬНЫЙ перечень, когда Президент перестает быть Президентом (выражаясь доступной для тебе лексикой):

-
Повноваження Президента України припиняються достроково у разі:

1) відставки;

2) неможливості виконувати свої повноваження за станом здоров'я;

3) усунення з поста в порядку імпічменту;

4) смерті.
Янукович подал в отставку? Нет. Януковичу плохо? Нет. Янукович испустил дух? Нет. Януковичу объявлен импичмент? Нет.
Ну неточно перевёл я слово "усунення", нужно было перевести как "отстранение". Сам то не смог сформулировать, к чему выебонишь? То, что процедура импичмента находится в проекте, я знаю, писал о том, что закон не приняли, а значит, что импичмент Януковичу обьявить не могли.Твой побратим утверждает, что импичмент был, я говорю, что нет.
-
Конституція України визначає підставою для імпічменту вчинення державної зради або іншого злочину, які підпадають під дію кримінального закону (Частина 1 ст. 111).

21 лютого 2014 року було зареєстровано проект закону про імпічмент Президента України Януковича В. Ф. [1]

22 лютого 2014 року Верховна Рада України прийняла рішення про усунунення президента зі своєї посади і призначила проведення позачергових президентських виборів на 25 травня 2014 року, але за іншим законопроектом, прийняття єдиного законопроекту пояснюється заміною формулювання "імпічмент" на "самоусунення" у зв'язку з особливими обставинами.
-
Піддані процедурі імпічменту
Білл Клінтон, президент США — визнаний винним Палатою представників 19 грудня 1998 р. але виправданий Сенатом США.
Борис Єльцин, президент Росії — з'їздові народних депутатів не вистачило 72 голосів для усунення з посади 26 березня, 1993 р.
Річард Ніксон, президент США — пішов у відставку до завершення процедури імпічменту 9 серпня, 1974 р.
Ендрю Джонсон, президент США — визнаний винним Палатою Представників у 1868 р. але виправданий Сенатом США всього одним голосом проти.
Траян Бесеску, президент Румунії — був усунутий з посади 6 липня 2012 року в результаті відповідної постанови Сенату Румунії та призначення референдуму на 29 липня 2012 року, але від імпічменту його врятувало те, що 21 серпня 2012 року результат референдуму був визнаний Конституційним судом Румунії недійсним внаслідок низької явки виборців.
Усунені з посади
Роландас Паксас, президент Литви, усунутий з посади 6 квітня, 2005 р.
Рауль Кубас Ґрау, президент Парагваю, усунутий з посади у 1999 р.
Абольхассан Банісадр, президент Ірану, усунутий з посади 21 червня, 1981 р. рішенням Меджлісу.
Фернандо Коллор де Мейо, президент Бразилії, усунутий з посади у 1992 р.
Карлос Андрес Перес, президент Венесуели, усунутий з посади у 1993 р.
Янукович Віктор Федорович, президент України, усунутий з посади 22 лютого, 2014 р.