![]() |
Продам мультиметр Модный, высокоточный, с двойным дисплеем. За 100 у.е. :o :zloypiton: |
че такое мультиметр? 10 киллометров что ли? |
Ты не знаешь, что такое мультиметр?:o |
я не знаю что такое мультиметр:( |
Цитата:
|
Цитата:
|
да ты охуел такие цены загонять??? :mad::krik: |
Автор у своей мамы украл мультиметр |
Зачем там двойной дисплей? Одинарного не хватает? :confused: |
Куплю нанодюйм |
у тру репера обязательно должен быть мультиметр:o |
прочитал мордотвиттер или чтото на уровне:facepalm: |
чо такое мультиметр:( |
Охуенная штука :horosho: Правда я пользовался ей в детстве. И нифига не понимал что да как. Но крутить ручку было прикольно ;) |
Какой класс точности. Я бы купил, но уже есть |
Цитата:
|
а осциллограф ты не продаешь случайно? очень нужен |
Цитата:
|
Цитата:
|
дорого:o |
за такую цену можно 7 мультиметров купить. |
Цитата:
|
:| Показать скрытый текст
Мультиметр (Авометр[1]) — електронний вимірювальний прилад. У мінімальному наборі це вольтметр, амперметр і омметр. Існують цифрові і аналогові мультиметри. Функції мультиметра: Основні Вимірювання величини електричного струму. Вимірювання напруги між двома точками електричного кола. Вимірювання електричного опору. Додаткові Продзвонювання — вимірювання електричного опору зі звуковою (іноді і світловою) сигналізацією (для кола низького опору (менше 50 Ом)). Генерація тестового сигналу найпростішої форми (гармонійної або імпульсної). Тест діодів — перевірка цілісності напівпровідникових діодів і знаходження їх «прямої напруги». Тест транзисторів — перевірка напівпровідникових транзисторів і (як правило) знаходження їх h21е. Вимірювання електричної ємності. Вимірювання індуктивності. Вимірювання температури, із застосуванням зовнішнього датчика (як правило, термопари). Вимірювання частоти гармонійного сигналу. |
а был ведь у меня где-то |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 10:37. |