![]() |
Самуїл Маршак. Шкіромий Улыбнитесь :guinda: С наступающим всех Самуїл Маршак. Шкіромий/Переклад з рос. Oлександра Тарасенко, серпень 1993 Простирадло - утікало І білизна - хай їй грець І матрасик, мов карасик Від мене забрався геть. Я за мапу - мапа в шафу, Я за пензлик - той нишком І сховався під ліжком. Я хочу поїсти сало, Відрізаю шмат чималий, Але кляті ті шмати Від мене - під три чорти. Що за жарти недолугі, І чому всі речі вщерть Заюрмились, схаменулись І сягнули шкереберть? Чобітки за рушниками, Рушники за мотузками, Мотузки за чобітками, Все батьківське надбання Шаленіє, скаженіє І тікає навмання? Раптом просто із горища Клишоногий, наче рак Шкутильгає водомийщик І до мене мовить так: Ти гидкеє, ти бруднеє. Неохайне поросятко Ти брудніш за сміттєзбірник У люстерко подивись! |
пацтулам :D |
Цитата:
------------------------------------------------------------------------------------------- Продолжение не заметил - выкладываю У тебе вапно на оці У тебе гівно на боці, У тебе такі капиці, Що іздерлись ногавиці! Навіть, навіть ногавиці Від тебе забрались геть! Дуже рано на світанку Миють личко каченята Й пташенята І шпачки, і пацючки. Ти єдиний не помився І бруднечею лишився То ж забрались від бруднечі І панчохи, й чобітки. Я - шановний водомийник, Славнозвісний шкіромий, Водомийників керівник І мочалок ланковий! Ледве гепну я ногою, І покличу козаків, Водомийники юрбою Всі візьмуть напоготів. Закатують, відшматують Неохайних дітлахів. І прочуханку жорстоку Запровадять над тобою У Матвіївську затоку Вмить занурять з головою! Замантулив в мідний таз, Заволав "Кара - барас!" Тої ж миті мило, мило Зась! - в волосся - мити зілля Гілля, рілля і бадилля Підбадьорює: "Мию, мию сажотруса Пильно, щільно, Часто, густо! Буде, буде сажотрус Чистий, мов різдвяний гусь |
ухахахах добил хД |
с прошедшим добитый :) |
Ёбаное гавно я на русском то прочитатиь не могу ав ту хуета какаетьо нераеальная:D |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
бля. я ах чета подохуел от написанного |
"Простирадло" - звучит как нецензурное слово:guinda: |
ахах, нормально)) сажотрус убил:D |
Цитата:
С прошедшим и спасибо;) |