ояебу
17 января 2008, 11:51
| | |
#1 (ПС)
| Срака.Заднє місце людини або тварини. СРАКА, ж., вульг.-просторозм., згруб. Заднє місце людини або тварини.
Не бачити, як власної сраки без дзеркала — не отримати, не мати чого-небуть жаданого, бажаного.
В сраці був — гівно бачив (видів) — а) Про людину, яка безпідставно вихваляється тим, що бувала у багатьох місцях і багато бачила; б) уживається для емоційного вираження незадоволення, обурення і т. ін.
Виглядати, як небіжчика срака — бути дуже змарнілим.
Гарний як срака навиворіт (як три сраки за кущами) — зовсім негарний (про людину).
Морда як срака — хто-небудь має негарне обличчя, яке викликає відразу, огиду.
В тебе морда, як та срака, сам недобрий, як собака.
Як у Давида: ні сраки, ні вида — дуже негарний, непривабливий чоловік.
Без мила (вазеліна, зах. вазеліни) в сраку лізти — вміти вдало підлабузнюватися, знаходити підхід до кого-небудь. (Замість без мила в душу лізе)
Бодай тебе жиди в сраку цілували — уживається для вираження грубої відмови на чиє-небудь прохання зробити або дати що-небудь.
До сраки — кому-небудь абсолютно байдуже, все одно.
До сраки така срака — ні для чого не годиться що-небудь.
До сраки така срака, яка не сере — не треба говорити цілком очевидну дурницю, недоречність.
Лизати сраку — принижуватися перед ким-небудь, догоджати комусь, підлабузнюватися до когось.
Налякати їжака голою сракою — зовсім не злякатися.
Показати сраку — а) відмовити кому-небудь у чомусь; б) виявити невдячність.
Посвисти мені в сраку (Цілуй (цілуйте) / поцілуй (поцілуйте) в сраку; Хай поцілує в сраку — а) вживається для вираження презирства, зневаги, зверхнього ставлення до когось (Тричі вимовлений вислів використовувався в деяких регіоах України як оберіг від небіжчиків: щоб той не ходив, його лаяли.); б) уживається як груба відмова зробити, дати кому-небудь що-небудь.
Бий в сраку, аби голова розумна була — необхідність застосування методів фізичного покарання у вихованні.
Буде срака в роботі — уживається як погроза побити кого-небудь.
Всиплю так, що аж буде срака вогню давати — уживається як погроза дуже сильно побити кого-небудь.
В сраку бито, не в голову — хто-небудь добре вихований.
Дати по сраці — насварити, покарати кого-небудь.
Заскучати, як срака за віхтем — зовсім не заскучати.
Під сраку дати / надавати — сварити або карати кого-небудь.
Вона крутила Boney M / І я від того звар'ював / Нагнав її із хати / Ще й під сраку надавав.
Свербить тобі срака? — уживається як погроза побити кого-небудь.
Срака болить — голові легше — фізичне покарання дитини примушує її швидше і краще мислити.
Так вчили, що й досі срака свербить — кого-небудь дуже били у процесі навчання і виховання.
Вліз би йому в сраку, аби міг — хто-небудь дуже заприятелював з ким-небудь і всіляко догоджає йому.
В сраці — а) уживається для запевнення в істинності, обгрунтованості сказаного; б) уживається як відповідь на питання "Де?".
В сраці мати — бути абсолютно байдужим до кого-, чого-небудь; повністю ігнорувати когось, щось.
Кажуть люде, що я курва — мені тото в сраці. Буду давать хлопцям потки, бо то моя праця.
В сраці мені ріпу запалить — уживається як відповідь на питання "Що мені можна зробити?" (нічого лихого не можна зробити).
Засунути в сраку — те, що абсолютно не протрібне, від чого треба категорично відмовитися.
Лізти негру в сраку — опускатися в шахту.
З голою сракою — залишитися, бути без грошей, без майна і т. ін.
Хлопова срака до бука, а панська до крісла — про мужика як представника соціально нижчого класу.
П'яна срака — п'яна людина.
Стара срака — літня людина.
Хлоп-срака-мотика (Хлоп-срака номер шість, а воберни буде дев'ять) — недотепа.
Голова сивіє, а срака дуріє — хто-небудь старий, але ще моє сексуальну зацікавленість і може допускати фривольні чи сороміцькі речі.
Вилізти з сраки — вийти зі скрутної ситуації, поліпшити своє становище.
Балакала (зустрілася) срака з штанами — про пересуди, пліткування.
Бери сраку в жменю та й тікай — уживається як порада кому-небудь визнати свою провину, проразку і т. ін. в чомусь, а не продовжувати сваритися, виправдовуватися тощо.
Біжить, аж ногами в сраку б'є — швидко тікає хто-небудь звідкись.
Близький як п'яте ребро від сраки — зовсім не близький, чужий, далекий (про людину).
Вари, срако, борщ, а я пішла до хлопців — нехтування господинею господарськими обов'язками заради гульні.
Вдарити язиком по сраці — сказати що-небудь різке, недоречне або смішне.
[В душі] срака-мотика — а) хто-небудь відчуває незадоволення, роздратування; б) велике захоплення.
Верба тобі в сраці виросте — уживається як пересторога для дітей, які люблять купатися. | | | | ☭Огонь по штабам!☭
17 января 2008, 13:26
| | |
#2 (ПС)
| Степан Срака  | | | | ояебу
17 января 2008, 13:32
| | |
#3 (ПС)
| Иван Ср аков  | | | | ☭Огонь по штабам!☭
17 января 2008, 13:47
| | |
#4 (ПС)
| -Цитата от amHvost Иван Ср аков  не пизди... Степан Срака - народный хохлацкий герой наряду с Богданом Хмельницким, Пилипом Орликом, Сковородой и Тарасом Шевченко Добавлено через 1 минуту http://www.ua-pravda.com/doska_obyavleniy/stepan_sraka_p...oy!!!.html  |
Последний раз редактировалось Double V, 17 января 2008 в 13:49.
Причина: Добавлено сообщение
| | | ояебу
17 января 2008, 13:52
| | |
#5 (ПС)
| -Цитата от Double V слишком много букв.. но значит не даром Степанич
или вы о классике Леся ? | | | | aka Ali$
17 января 2008, 18:36
| | |
#6 (ПС)
| чудненькая тема | | | |
18 января 2008, 04:49
| | |
#7 (ПС)
| а на нормалбный язык можно? | | | | ЁБАНА В РОТ!!!!
Регистрация: 01.04.2007 Откуда: НОВОСИБИРСК - ВОЛГОГРАД - МОСКВА |
18 января 2008, 07:31
| | |
#8 (ПС)
| -Цитата от amHvost СРАКА, ж., вульг.-просторозм., згруб. Заднє місце людини або тварини.
Не бачити, як власної сраки без дзеркала — не отримати, не мати чого-небуть жаданого, бажаного.
В сраці був — гівно бачив (видів) — а) Про людину, яка безпідставно вихваляється тим, що бувала у багатьох місцях і багато бачила; б) уживається для емоційного вираження незадоволення, обурення і т. ін.
Виглядати, як небіжчика срака — бути дуже змарнілим.
Гарний як срака навиворіт (як три сраки за кущами) — зовсім негарний (про людину).
Морда як срака — хто-небудь має негарне обличчя, яке викликає відразу, огиду.
В тебе морда, як та срака, сам недобрий, як собака.
Як у Давида: ні сраки, ні вида — дуже негарний, непривабливий чоловік.
Без мила (вазеліна, зах. вазеліни) в сраку лізти — вміти вдало підлабузнюватися, знаходити підхід до кого-небудь. (Замість без мила в душу лізе)
Бодай тебе жиди в сраку цілували — уживається для вираження грубої відмови на чиє-небудь прохання зробити або дати що-небудь.
До сраки — кому-небудь абсолютно байдуже, все одно.
До сраки така срака — ні для чого не годиться що-небудь.
До сраки така срака, яка не сере — не треба говорити цілком очевидну дурницю, недоречність.
Лизати сраку — принижуватися перед ким-небудь, догоджати комусь, підлабузнюватися до когось.
Налякати їжака голою сракою — зовсім не злякатися.
Показати сраку — а) відмовити кому-небудь у чомусь; б) виявити невдячність.
Посвисти мені в сраку (Цілуй (цілуйте) / поцілуй (поцілуйте) в сраку; Хай поцілує в сраку — а) вживається для вираження презирства, зневаги, зверхнього ставлення до когось (Тричі вимовлений вислів використовувався в деяких регіоах України як оберіг від небіжчиків: щоб той не ходив, його лаяли.); б) уживається як груба відмова зробити, дати кому-небудь що-небудь.
Бий в сраку, аби голова розумна була — необхідність застосування методів фізичного покарання у вихованні.
Буде срака в роботі — уживається як погроза побити кого-небудь.
Всиплю так, що аж буде срака вогню давати — уживається як погроза дуже сильно побити кого-небудь.
В сраку бито, не в голову — хто-небудь добре вихований.
Дати по сраці — насварити, покарати кого-небудь.
Заскучати, як срака за віхтем — зовсім не заскучати.
Під сраку дати / надавати — сварити або карати кого-небудь.
Вона крутила Boney M / І я від того звар'ював / Нагнав її із хати / Ще й під сраку надавав.
Свербить тобі срака? — уживається як погроза побити кого-небудь.
Срака болить — голові легше — фізичне покарання дитини примушує її швидше і краще мислити.
Так вчили, що й досі срака свербить — кого-небудь дуже били у процесі навчання і виховання.
Вліз би йому в сраку, аби міг — хто-небудь дуже заприятелював з ким-небудь і всіляко догоджає йому.
В сраці — а) уживається для запевнення в істинності, обгрунтованості сказаного; б) уживається як відповідь на питання "Де?".
В сраці мати — бути абсолютно байдужим до кого-, чого-небудь; повністю ігнорувати когось, щось.
Кажуть люде, що я курва — мені тото в сраці. Буду давать хлопцям потки, бо то моя праця.
В сраці мені ріпу запалить — уживається як відповідь на питання "Що мені можна зробити?" (нічого лихого не можна зробити).
Засунути в сраку — те, що абсолютно не протрібне, від чого треба категорично відмовитися.
Лізти негру в сраку — опускатися в шахту.
З голою сракою — залишитися, бути без грошей, без майна і т. ін.
Хлопова срака до бука, а панська до крісла — про мужика як представника соціально нижчого класу.
П'яна срака — п'яна людина.
Стара срака — літня людина.
Хлоп-срака-мотика (Хлоп-срака номер шість, а воберни буде дев'ять) — недотепа.
Голова сивіє, а срака дуріє — хто-небудь старий, але ще моє сексуальну зацікавленість і може допускати фривольні чи сороміцькі речі.
Вилізти з сраки — вийти зі скрутної ситуації, поліпшити своє становище.
Балакала (зустрілася) срака з штанами — про пересуди, пліткування.
Бери сраку в жменю та й тікай — уживається як порада кому-небудь визнати свою провину, проразку і т. ін. в чомусь, а не продовжувати сваритися, виправдовуватися тощо.
Біжить, аж ногами в сраку б'є — швидко тікає хто-небудь звідкись.
Близький як п'яте ребро від сраки — зовсім не близький, чужий, далекий (про людину).
Вари, срако, борщ, а я пішла до хлопців — нехтування господинею господарськими обов'язками заради гульні.
Вдарити язиком по сраці — сказати що-небудь різке, недоречне або смішне.
[В душі] срака-мотика — а) хто-небудь відчуває незадоволення, роздратування; б) велике захоплення.
Верба тобі в сраці виросте — уживається як пересторога для дітей, які люблять купатися. Это че за срань? | | | | AGOOON"""""
18 января 2008, 07:58
| | |
#9 (ПС)
| какой же уебанский язык ахуеть,хуже китайского блядь  | | | | ояебу
18 января 2008, 10:17
| | |
#10 (ПС)
| -Цитата от sad1 какой же уебанский язык ахуеть,хуже китайского блядь  не бзди сучка  | | | | секс-машина
15 февраля 2008, 12:04
| | |
#11 (ПС)
| | | | | ояебу
1 апреля 2008, 11:21
| | |
#12 (ПС)
| ой дурачьйо  | | | | |