Hip-Hop.Ru

Hip-Hop.Ru (https://www.hip-hop.ru/forum/)
-   Безбашенное общение (https://www.hip-hop.ru/forum/bezbashennoe-obschenie-f17)
-   -   Срака.Заднє місце людини або тварини. (https://www.hip-hop.ru/forum/sraka-zadnn-mn-sce-lyudini-abo-tvarini-150532/)

amHvost 17 января 2008 11:51

Срака.Заднє місце людини або тварини.

СРАКА, ж., вульг.-просторозм., згруб. Заднє місце людини або тварини.

Не бачити, як власної сраки без дзеркала — не отримати, не мати чого-небуть жаданого, бажаного.

В сраці був — гівно бачив (видів) — а) Про людину, яка безпідставно вихваляється тим, що бувала у багатьох місцях і багато бачила; б) уживається для емоційного вираження незадоволення, обурення і т. ін.

Виглядати, як небіжчика срака — бути дуже змарнілим.

Гарний як срака навиворіт (як три сраки за кущами) — зовсім негарний (про людину).

Морда як срака — хто-небудь має негарне обличчя, яке викликає відразу, огиду.
В тебе морда, як та срака, сам недобрий, як собака.

Як у Давида: ні сраки, ні вида — дуже негарний, непривабливий чоловік.

Без мила (вазеліна, зах. вазеліни) в сраку лізти — вміти вдало підлабузнюватися, знаходити підхід до кого-небудь. (Замість без мила в душу лізе)

Бодай тебе жиди в сраку цілували — уживається для вираження грубої відмови на чиє-небудь прохання зробити або дати що-небудь.

До сраки — кому-небудь абсолютно байдуже, все одно.

До сраки така срака — ні для чого не годиться що-небудь.

До сраки така срака, яка не сере — не треба говорити цілком очевидну дурницю, недоречність.

Лизати сраку — принижуватися перед ким-небудь, догоджати комусь, підлабузнюватися до когось.

Налякати їжака голою сракою — зовсім не злякатися.

Показати сраку — а) відмовити кому-небудь у чомусь; б) виявити невдячність.

Посвисти мені в сраку (Цілуй (цілуйте) / поцілуй (поцілуйте) в сраку; Хай поцілує в сраку — а) вживається для вираження презирства, зневаги, зверхнього ставлення до когось (Тричі вимовлений вислів використовувався в деяких регіоах України як оберіг від небіжчиків: щоб той не ходив, його лаяли.); б) уживається як груба відмова зробити, дати кому-небудь що-небудь.

Бий в сраку, аби голова розумна була — необхідність застосування методів фізичного покарання у вихованні.

Буде срака в роботі — уживається як погроза побити кого-небудь.

Всиплю так, що аж буде срака вогню давати — уживається як погроза дуже сильно побити кого-небудь.

В сраку бито, не в голову — хто-небудь добре вихований.

Дати по сраці — насварити, покарати кого-небудь.

Заскучати, як срака за віхтем — зовсім не заскучати.

Під сраку дати / надавати — сварити або карати кого-небудь.
Вона крутила Boney M / І я від того звар'ював / Нагнав її із хати / Ще й під сраку надавав.

Свербить тобі срака? — уживається як погроза побити кого-небудь.

Срака болить — голові легше — фізичне покарання дитини примушує її швидше і краще мислити.

Так вчили, що й досі срака свербить — кого-небудь дуже били у процесі навчання і виховання.

Вліз би йому в сраку, аби міг — хто-небудь дуже заприятелював з ким-небудь і всіляко догоджає йому.

В сраці — а) уживається для запевнення в істинності, обгрунтованості сказаного; б) уживається як відповідь на питання "Де?".

В сраці мати — бути абсолютно байдужим до кого-, чого-небудь; повністю ігнорувати когось, щось.
Кажуть люде, що я курва — мені тото в сраці. Буду давать хлопцям потки, бо то моя праця.

В сраці мені ріпу запалить — уживається як відповідь на питання "Що мені можна зробити?" (нічого лихого не можна зробити).

Засунути в сраку — те, що абсолютно не протрібне, від чого треба категорично відмовитися.

Лізти негру в сраку — опускатися в шахту.

З голою сракою — залишитися, бути без грошей, без майна і т. ін.

Хлопова срака до бука, а панська до крісла — про мужика як представника соціально нижчого класу.

П'яна срака — п'яна людина.

Стара срака — літня людина.

Хлоп-срака-мотика (Хлоп-срака номер шість, а воберни буде дев'ять) — недотепа.

Голова сивіє, а срака дуріє — хто-небудь старий, але ще моє сексуальну зацікавленість і може допускати фривольні чи сороміцькі речі.

Вилізти з сраки — вийти зі скрутної ситуації, поліпшити своє становище.

Балакала (зустрілася) срака з штанами — про пересуди, пліткування.

Бери сраку в жменю та й тікай — уживається як порада кому-небудь визнати свою провину, проразку і т. ін. в чомусь, а не продовжувати сваритися, виправдовуватися тощо.

Біжить, аж ногами в сраку б'є — швидко тікає хто-небудь звідкись.

Близький як п'яте ребро від сраки — зовсім не близький, чужий, далекий (про людину).

Вари, срако, борщ, а я пішла до хлопців — нехтування господинею господарськими обов'язками заради гульні.

Вдарити язиком по сраці — сказати що-небудь різке, недоречне або смішне.

[В душі] срака-мотика — а) хто-небудь відчуває незадоволення, роздратування; б) велике захоплення.

Верба тобі в сраці виросте — уживається як пересторога для дітей, які люблять купатися.

Double V 17 января 2008 13:26

Степан Срака :p :morj:

amHvost 17 января 2008 13:32

Цитата:

Цитата от Double V (Сообщение 1063279563)
Степан Срака :p :morj:

Иван Сраков :p :morj:

Double V 17 января 2008 13:47

Цитата:

Цитата от amHvost (Сообщение 1063279610)
Иван Сраков :p :morj:

не пизди... Степан Срака - народный хохлацкий герой наряду с Богданом Хмельницким, Пилипом Орликом, Сковородой и Тарасом Шевченко :morj:

Добавлено через 1 минуту

http://www.ua-pravda.com/doska_obyavleniy/stepan_sraka_p...oy!!!.html

:D

amHvost 17 января 2008 13:52

Цитата:

Цитата от Double V (Сообщение 1063279697)
не пизди... Степан Срака - народный хохлацкий герой наряду с Богданом Хмельницким, Пилипом Орликом, Сковородой и Тарасом Шевченко :morj:

Добавлено через 1 минуту

слишком много букв.. но значит не даром Степанич :horosho:

или вы о классике Леся ?

MISS JA 17 января 2008 18:36

чудненькая тема

Удалился 18 января 2008 04:49

а на нормалбный язык можно?

KLER 007 18 января 2008 07:31

Цитата:

Цитата от amHvost (Сообщение 1063278888)
СРАКА, ж., вульг.-просторозм., згруб. Заднє місце людини або тварини.

Не бачити, як власної сраки без дзеркала — не отримати, не мати чого-небуть жаданого, бажаного.

В сраці був — гівно бачив (видів) — а) Про людину, яка безпідставно вихваляється тим, що бувала у багатьох місцях і багато бачила; б) уживається для емоційного вираження незадоволення, обурення і т. ін.

Виглядати, як небіжчика срака — бути дуже змарнілим.

Гарний як срака навиворіт (як три сраки за кущами) — зовсім негарний (про людину).

Морда як срака — хто-небудь має негарне обличчя, яке викликає відразу, огиду.
В тебе морда, як та срака, сам недобрий, як собака.

Як у Давида: ні сраки, ні вида — дуже негарний, непривабливий чоловік.

Без мила (вазеліна, зах. вазеліни) в сраку лізти — вміти вдало підлабузнюватися, знаходити підхід до кого-небудь. (Замість без мила в душу лізе)

Бодай тебе жиди в сраку цілували — уживається для вираження грубої відмови на чиє-небудь прохання зробити або дати що-небудь.

До сраки — кому-небудь абсолютно байдуже, все одно.

До сраки така срака — ні для чого не годиться що-небудь.

До сраки така срака, яка не сере — не треба говорити цілком очевидну дурницю, недоречність.

Лизати сраку — принижуватися перед ким-небудь, догоджати комусь, підлабузнюватися до когось.

Налякати їжака голою сракою — зовсім не злякатися.

Показати сраку — а) відмовити кому-небудь у чомусь; б) виявити невдячність.

Посвисти мені в сраку (Цілуй (цілуйте) / поцілуй (поцілуйте) в сраку; Хай поцілує в сраку — а) вживається для вираження презирства, зневаги, зверхнього ставлення до когось (Тричі вимовлений вислів використовувався в деяких регіоах України як оберіг від небіжчиків: щоб той не ходив, його лаяли.); б) уживається як груба відмова зробити, дати кому-небудь що-небудь.

Бий в сраку, аби голова розумна була — необхідність застосування методів фізичного покарання у вихованні.

Буде срака в роботі — уживається як погроза побити кого-небудь.

Всиплю так, що аж буде срака вогню давати — уживається як погроза дуже сильно побити кого-небудь.

В сраку бито, не в голову — хто-небудь добре вихований.

Дати по сраці — насварити, покарати кого-небудь.

Заскучати, як срака за віхтем — зовсім не заскучати.

Під сраку дати / надавати — сварити або карати кого-небудь.
Вона крутила Boney M / І я від того звар'ював / Нагнав її із хати / Ще й під сраку надавав.

Свербить тобі срака? — уживається як погроза побити кого-небудь.

Срака болить — голові легше — фізичне покарання дитини примушує її швидше і краще мислити.

Так вчили, що й досі срака свербить — кого-небудь дуже били у процесі навчання і виховання.

Вліз би йому в сраку, аби міг — хто-небудь дуже заприятелював з ким-небудь і всіляко догоджає йому.

В сраці — а) уживається для запевнення в істинності, обгрунтованості сказаного; б) уживається як відповідь на питання "Де?".

В сраці мати — бути абсолютно байдужим до кого-, чого-небудь; повністю ігнорувати когось, щось.
Кажуть люде, що я курва — мені тото в сраці. Буду давать хлопцям потки, бо то моя праця.

В сраці мені ріпу запалить — уживається як відповідь на питання "Що мені можна зробити?" (нічого лихого не можна зробити).

Засунути в сраку — те, що абсолютно не протрібне, від чого треба категорично відмовитися.

Лізти негру в сраку — опускатися в шахту.

З голою сракою — залишитися, бути без грошей, без майна і т. ін.

Хлопова срака до бука, а панська до крісла — про мужика як представника соціально нижчого класу.

П'яна срака — п'яна людина.

Стара срака — літня людина.

Хлоп-срака-мотика (Хлоп-срака номер шість, а воберни буде дев'ять) — недотепа.

Голова сивіє, а срака дуріє — хто-небудь старий, але ще моє сексуальну зацікавленість і може допускати фривольні чи сороміцькі речі.

Вилізти з сраки — вийти зі скрутної ситуації, поліпшити своє становище.

Балакала (зустрілася) срака з штанами — про пересуди, пліткування.

Бери сраку в жменю та й тікай — уживається як порада кому-небудь визнати свою провину, проразку і т. ін. в чомусь, а не продовжувати сваритися, виправдовуватися тощо.

Біжить, аж ногами в сраку б'є — швидко тікає хто-небудь звідкись.

Близький як п'яте ребро від сраки — зовсім не близький, чужий, далекий (про людину).

Вари, срако, борщ, а я пішла до хлопців — нехтування господинею господарськими обов'язками заради гульні.

Вдарити язиком по сраці — сказати що-небудь різке, недоречне або смішне.

[В душі] срака-мотика — а) хто-небудь відчуває незадоволення, роздратування; б) велике захоплення.

Верба тобі в сраці виросте — уживається як пересторога для дітей, які люблять купатися.

Это че за срань?

inyourfacebitch 18 января 2008 07:58

какой же уебанский язык ахуеть,хуже китайского блядь :D

amHvost 18 января 2008 10:17

Цитата:

Цитата от sad1 (Сообщение 1063285176)

не бзди сучка :tomato:

-=BeJIukuu-E6a=- 15 февраля 2008 12:04

Цитата:

Цитата от Double V (Сообщение 1063279697)
... Степан Срака - народный хохлацкий герой наряду с Богданом Хмельницким, Пилипом Орликом, Сковородой и Тарасом Шевченко :morj:
Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Цитата от amHvost (Сообщение 1063279733)
слишком много букв.. но значит не даром Степанич :horosho:
или вы о классике Леся ?

ггг - выяснилось что у бандеры девичья фамилия была?? ))))

Цитата:

Цитата от sad1 (Сообщение 1063285176)

ыыыы -отжег :horosho: :meat: :guinda:

amHvost 1 апреля 2008 11:21

ой дурачьйо :)

Часовой пояс GMT +3, время: 12:37.