![]() |
Танок На Майдані Конго |
|
а мне они не нравяца :bad: |
Танок на майдані Конґо знімає кліп на пісню «Мушу йти» Цитата:
А, аргументировать? Конечно, каждому своё, но всё же... Фагот згадує минуле і знімає кліп ф0т0 Танок на майдані Конґо знімає кліп на пісню «Мушу йти», яка, судячи з усього, стане останнім синглом альбому «Сила». Після довгих пошуків режисера та ідеї група зупинилася на кандидатурі Фагота і сценарію Фоззі=). «Мушу йти» стане третім з половиною кліпом Фагота: «Зроби мені хіп-хоп» (у співпраці з Сергієм Андрюніним), «Дибани мене», «En Automne» (ТНМК & 5nizza). Оператором стане уславлений Ярослав Пілунський, який свого часу плідно співпрацював з ТНМК (кліпи «Зачекай», «ПоRAPалося серце», «Восени», «люба Люба»), а зараз здебільшого працює в кіно («Інди», «Orangelove»). Виробництво - «FX-FILM». Зйомки пройдуть в Криму та Києві (18 та 21 вересня), головну роль в кліпі зіграє актриса Ольга Гришина. Слідкувати за подіями на знімальному майданчику можна протягом вівторка, 18 вересня, на офіційному сайті www.tnmk.com (проект «live TNMK») та з мобільних телефонів на wap-порталі wap.tnmk.com |
Цитата:
|
когда-то хорошо делали, а сейчас уже не то... и вобще, Потап рулеzz! :guinda::mad: |
Хорошая группа! |
Чем ?! Цитата:
Это не Хип-ХОП, хоть и по приколу... :tomato: |
Цитата:
|
Цитата:
:seva: |
Это те которые куринные крылышки макдональдса рекламировали? Так на пушке шаурмисты круче зажигают. |
Цитата:
|
Паша, так оформлять сообщения и называть темы -- это наглость. А наглость на этом форуме не в почете. Будь скромнее. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
http://hip-hop.ru/forum/showthread.php?t=139195 |
Цитата:
|
Цитата:
|
и надолго его забАнили?))) на 10 дней))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
а еси я скажу, що Скальд - козёл...меня забанят??:D |
Цитата:
Но правила созданы для того что бы их... |
Цитата:
вот мы например так сказать счас в этой теме оффтопим. не реально за всем следить. правила созданы для общего понятия и не стоит переходить границы. |
Не знаю, ТНМК это что-то не то, вроде что-то читают, но на рэп не похоже, не хватает чего-то, не могу сообразить чего... |
індіанці, зійшлися в танці зима, закінчилась рано вранці танок - це коли у колі танець у такому випадку, я індіанець все мене цікавить, все мене турбує якщо прислухатися, я трохи чую я відчуваю запах я повертаюся до лісу на курячих лапах мені цікаво, чи додає багаття віри чи гріє взимку, ведмежа шкіра чого вони лякалися, чого чекали нащо сподівалися, за кого себе мали як воно життя біля вігвама на кого полює птах що готує мама, мій мозок перебуває у пространсі недостатньо інформації танули, як у гранули ми, 2 краплі зими розтанули танули як льод у гранули ми ведмеді, попрокидались по берлогам |
Кстати, был на ихнем концерте. Прикольно всё таки они лабают. По телеку вообще не так. В живую в 10 раз лучше.Короче молодцы! |
перенесите тему в "Музыка, не рэпом единым.." |
да хрень какая то а не группа ..... творчество никакое. имхо |
Цитата:
|
!!!!! Не хочу никого обидеть, но я считаю ТНМК папсой. |
У ТНМК есть пиздатые песни, например, Восени, Зачекай, в осносном из раннего творчества. |
Часовой пояс GMT +3, время: 17:01. |