![]() |
А это уже нацизм..... На мове гворите но на соседей не нападайте Пис... |
базари протерли як семячки бабкi пора б за справу, за правду рубати по пиках ражратым у спортивних костюмах кацапiв по лаптiм і почкам. за кумэ!!! |
у лісі серед квіточок та чорного гілля повісили ми вчора вранці курву-москаля. Дніпро у Чорне море,діти несе свої води, щоб було де топити шахраїв москальської породи:D |
Цитата:
|
улізу я на гору, що браты мої побудували витягну свій желто синій прапор! подивлюся в ту сторону , де москалі поставили села й одна з них Москва. потаращусь на поля, красивої України подивлюся куди впадає Дніпро розпишу ебальнички москальским витівникам помохаю дулею так плюну в ту сторону ! |
як нинi збираеться справжнiй козак начистити вражее рыло шаблюка начищена, в торбi е мак в ручищах немалая сила за люлькою люлька, за чаркою чарка так добре, шо аж заебicь и кожна ганебна москальска овчарка скоро буде вiдкинута в лic! а там - партизани, своi парубiйки мушкети димлять, як напаси москалику в горлу зальють жбан горiлки i зразу вiдкине вiн ласти! |
Цитата:
|
А как мы ваш народ гнетили??? |
Дуже хуйово! |
Ну вы факты приведите??? |
бляяяяяяяяяяя, Крос, я тебе даже в ЛС написал - что эта тема ЧИСТЕЙШИЙ СТЁБ!!! Чего ты так пряжешься-то ман?! Билять люди, вы совсем с катушек того - или правда шутку юмора выкупать разучились?! |
Юмор юмором, я тоже сначала юморил, но и юмор бывает обидный.... |
Куме, де це ти так гарно на москалiвськiй мовi гуторити надрочiвся?! |
Цитата:
Рiдна батькiвшина зicталась без эдиного шмотка хлiба! I як таких зэмля тiлкi............................................: D |
Та не переймайся, москалику! Все буде добре и майже не болiтиме! |
Когда мне даже в шутку говорят, ты сука и говно, мне неприятно.... |
життя вона такаючи сука, що отут навіть по москалівській забалакаєш как нiхуй дєлатi! |
Ладно все пис, тема взаимоотношений России и Украины неисчерпаема, и не для форума о хип-хопе, больше сюды заходить не буду..... |
іде москаль по вулиці із радісним єбалом- набулькався "нємірова" забив свій писок салом розтріщив свої беньки на гарную дівчину і гнітить потихеньку він неньку Батькивщину не знає той москалик, про кепську свою долю спіймаю того дятла та вишлю бандероллю до засраного Пітєру, де гарні білі ночі. та перед тим я підару повирізаю очі :D |
Украине и Россие нужно обьеденяться против хачиков:D Мiру славянськым дэржавам:p :D |
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D мы тут всем клубом дико посмеялись:D |
нiхуя!я краще з хачиками проти москалiв поганих об'эднаюся!:D |
Цитата:
|
украинцы.. хоть бы один на украине жил=) мувим тылко по-полски.. тен темат хыба не для мне=) |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 06:12. |