![]() |
Загублене життя ЗАГУБЛЕНЕ ЖИТТЯ Птахи які в ранці кудись відлітали / Про мрії мої, мені нагадали / Про те, що життя таке є коротке / Про мрії людей, які не замовкли / Про те що існують на світі ще люди / Вони є живими, ви майже іуди / сьогоднішнім днем, живем при свічках / Nitro до перемоги нас втримує страх / страх перед світом, тим що на зовні / проте страх це ніщо якщо думка на волі / думка як птах, як вітер у полі / її не зупинять і стіни бетоні / в одних вони білі, а в деяких чорні / то є не люди, то є ворони! / Пр. загублене життя. | Загублена сторінка. | Ми канем в небуття. | Можливо надто швидко. | Lilu (вокал) Можливо все мене. | Нічого не забути. | Коли усе твоє. | Ти маєш лиш збагнути! | Сьогоднішня тема, це тема будена Ця тема проблеми, ця тема напевно Увійде в життя під грифом "Таємно" Про те ми не ті, хто звикли мовчати Бо сила - це слово його не здолати Слово це смерть, чи надія життя Слово це гріх, чи чиєсь каяття Друга делема, це нації тема Де наша нація!? В чому проблема!? Живемо ми в темряві в темряві й вмремо Нормальне життя - це найбільша проблема Звільни свої думки, звільни свої мрії Rap - це екстаз, він дарує надії Ми як собаки: Сидіти! Лежати! Така наша доля. Ми мусим мовчати. Пр. --\\-- Емоції в людях, породжують сумніви Сумніви зло, зло не розумно є. Критерії наші щасливе майбутнє Щось добре є в людях, щось незабутнє Ми застрим глобально і заздрим дрібницям Ми тонем в калюжах, а заздрим криницям. Ми заздрим по справжньому, зараз, сьогодні Мов риби птахам які десь на волі По малу ми йдемо, вниз, в забуття. Щоб гроші знайти, на своє прожитя Не те щоб напитися, впасти й заснути Або десь у барі, дурість утнути Та знайте що щастя - це є життя Життя це не гроші, це вища мета. Пр. -\\- !PEACE! |
Мне понравилось, родной язык!!!! Супер!!!!:D |
Нихто не намагается зробити що небуть для свого народу Не помичае його прыродну не з чым не поривняну матерынську вроду Нехай у всих нас ризный шлях, але на всих одна дорога Нас обеднуе ридне слово, слово дане вид самого Бога Цей свит давно вже втратив глузд, не розумие що з ным сталось Щось у ньому перевернулось, все що иснуе позаплиталось Мы шукаем доли, але Бог ии вже нам виддав Не знайдемо жыття серед обману и серцевых ран |
Той шлях яким ми зараз крокуємо кудись нас приведе Заведе у пітьму а може білим цвітом розцвіте Переведе, подих, наша нікчемна з народження душа Адже ми є той народ в якого засість душі, тягар ярма Ми не поважаєм свій народ, плюєм йому в обличчя Не сприймаєм батьківщину як своє, рідне, облиште... Я не взмозі розкрити очі які століттями сплять Вуха прислухаються лиш до ворожих, нікчемних порад Ніхто не намагаєтся зробити що небуть для свого народу Не помічає його природну не з чім не порівняну материнську вроду Нехай у всіх нас різний шлях, але на всіх одна дорога Нас об`єднуе рідне слово, слово дане від самого Бога Цей світ давно вже втратив глузд, не розуміє що з ним сталось Щось у ньому перевернулось, все що існуе позапліталось Ми шукаем долі, але Бог її вже нам віддав Не знайдемо життя серед обману і серцевых ран |
А я по хохляцки полюбому ниче не понял....... |
ну так выучи наш родной язык!!! иначе и непоймёш!!!!!! всем остальным респект!!!!!!! |
Люди неужели ни кто не может ни чего написать??? я думаю что Украинцев здесь много, но вот почему не тусоватся в этом разделе! Писать свои тексты, заценять тексты других, или просто побазарить!!! к стати здесь есть кто-то из жытомира!!! 2sagin: бля брат класные темы!! моё УВАЖЕНИЕ таким как тыи тебе в чясности!!! 2 L_M спасибо за оценку. напиши и свой сюда!! |
2Enemy(nitro) Заходи ко мне на домашнюю страничку, там можешь подписатся на рэп-рассылку (уже подписану больше 1100 людей из многих стран мира) и там есть форум где такие тему будут раскручиватся... |
| Часовой пояс GMT +3, время: 17:49. |