![]() |
"Zdolbuniv Rap Style заходить без стука"(с). Рівненська обл., м.Здолбунів - місто-залізничний вузол з невеликою кількістю населення, проте з досить велиою кількістю тих, хто мутить цікавий репчік. Буду потроху сюди викладувати. eMPi & Shket - Tут Tek при у. Shmit- Граффити(prod. by lenso) |
Офігенно засмакував! дуже радий за Zdolbuniv Rap Style і за нашу Рівненську обл. є ще кому, мені в Сарнах залишається мріяти про таку обстановочку, Здолбунів рулить! |
какая это всё-таки печаль, блять. Зачем низкосорт выкладывать? Я смотрю это прямо тенденция в нашем разделе.:( |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А мне второй ролик понравился, вполне прилично снято, темка нормальная, да, не высший класс, но пацаны на правильном пути. Это куда лучше чем "хаслы, чики баксы" или "райончик, пацанчик, плачник, нормульчик". Так что от души респект Tek при у. Shmit |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
"самая распостраненная отмазка. На ряду с "этоооже ундергаааунд" ---> самий разпространньоний принципіальний под""б))) якшо комусь не подобається то не подобається. які отмазкі??? толку от них?? |
Цитата:
|
Хай Йому Грець & Репліка - Дежавю/Хтось/Ці куплети (Live) м. Рівне На весіллі Кобзаря. ... Добавлено через 1 день 22 часа 42 минуты Дві попередніх роботи Shmit&Tek:Інший ритм Сплеск душі за уч. WLK |
EL Paso |
Эль Пасо :horosho: |
та че, в поряде два последних видоса! так держать! |
Хай Йому Грець, DLF Squad, Chipset на благодійній акції 'Last Beat' в Луцьку Репортаж телеканалу МузТон |
El Paso норм остальным плотнейший :facepalm: |
Цитата:
http://vkontakte.ru/video15868087_158997782?section=all |
|
какой город такой и рэп |
Внимание!!!Готовится 19-ый выпуск радио подземки.В гостях XYG (г.Здолбунов). Свои вопросы Вы можете задать гостю здесь - http://vkontakte.ru/topic-6953379_24542933. Мир |
Часовой пояс GMT +3, время: 19:35. |