![]() |
Всем спокойно. Не нужно ссорится. :kiss: |
никто и не сцорился:) |
Цитата:
Цитата:
Парень, ты откуда ??? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Нельзя диссить Севу! |
2 and dee.......:D да если б))))...на самом деле я имела в виду их (дорог) полную убитость :) .......хе...*стратегическое сырье*...=))))))) |
Цитата:
|
Цитата:
Я кохаю Київ. Ох якби ми тут розмовляли тільки на українській мові щоб вони ледве розуміли. :morj: йьоу :cool: А так то мені ледащо вести розмови про наших дівчат, пробки та все такє... смакота :D |
Цитата:
да и вообще у тебя явный акцент:) |
Грає море зелене, Тихий день догора. Дорогими для мене Стали схили Дніпра, Де колишуться віти Закоханих мрій... Як тебе не любити, Києвє мій! В очі дивляться канни, Сердце в них переллю, Хай розкажуть коханій, Як я вірно люблю. Буду мріяти й жити На крилах надій... Як тебе не любити, Києве мій! Спить натомлене місто Мирним лагідним сном. Ген вогні, як намисто, Розцвіли над Дніпром. Вечорів оксамити, Мов щастя прибій... Як тебе не любити, Києве мій! |
:) |
оооо)))...уже и песнопения пошли:D :) |
Ми, українці, взагалі любимо пісні співати... |
та й не кажи)...найспівучіша нація мабуть)) |
Без сумніву. А от хіп-хоп, на мій погляд, у нас якось не прижився... |
та да....він трохи не того...))....але інколи *проміннячко* надії на одуження з"являється........отакої)))))) |
Ну, будемо надіятись. Я от як міркую: на наших хлопців покладатися не має сенсу. Хіба що негри приїдуть, вивчать рідну мову та й будуть наш український хіп-хоп розвивати. А що - в моєму районі знаю живе чоловік 10 негрів, напевно живе там декілька а інші в гості приїзджають. Так вони поки що англійскою розмовляють, а ось пройде час, і українську вивчать. Ось тоді і оживе хіп-хоп на Україні... |
Якаж у негрiв рiдна мова? :) I чому їм її потрiбно вчити? :) |
Та а яка ж ще може бути рідна мова, звичайно ж українська! А чому її потрібно вчити? Тому що! Ось я прийде до влади Ющенко, як повибігають бандерівці з автоматами на вулиці Києва, і як ті бідні негри доведуть що вони не москалі? |
Цитата:
|
Цитата:
Я хотябы не из дырки с побережия ... |
пардон, та до дупи україномовних негрів-менталитет зовсім інший-не гірший-не кращий, але інший....так що все одно це не буде справжнім українським хіп-хопом все одно)))...краще мати надію....а ще краще цю надію перетворювати власними силами в неперевершені шедеври вищевказаного))))))суто моя думка))) с.м.д.= i.m.h.o.=))))))) |
ну добре, взагалі то ви маєте рацію |
кто видел мультик "жыл-был пёс") |
Часовой пояс GMT +3, время: 19:02. |