-Цитата от Ростислав Игоревич
Сначала нужно, что бы презентовали все "+" НАТО, что бы о них знала и доярка, и уж потом думать: нужен нам референдум или нет.
согласен.
-Цитата от dized
плюсов даже я нифига не вижу. а на тех самых доярках как раз и выезжают люди, которым нужно НАТО. тебе, я думаю, известна политика обещания золотых гор, на которой горели те же доярки и нагревали руки наши высокопоставленные мужи.
к стати, может назовешь хоть несколько плюсов вступления в альянс? минуса я называл на предидущей странице, если че

напиши пжлста ещё раз о минусах если не затруднит, а то я два раза прочитал 11 страницу и кроме как твоего замечания о каких-то долгах я там ничего не нашёл.
О плюсах вступления Украины в НАТО:
Процес входження до НАТО є
стимулюючим фактором для проведення внутрішніх політичних та соціально-економічних реформ усіх сфер суспільного життя, гармонізації законодавства з правовими нормами та демократичними принципами країн-членів НАТО, прискорення трансформації Збройних Сил України, встановлення цивільного демократичного контролю над оборонним та безпековим секторами держави.
Після вступу до Альянсу Україна братиме безпосередню участь у процесах вироблення і прийняття рішень щодо подальшого розвитку європейської і євроатлантичної безпеки. Україна отримає безпрецедентні додаткові гарантії забезпечення державного суверенітету, територіальної цілісності та непорушності державних кордонів відповідно до Вашингтонського договору.
Завдяки цьому у майбутньому Україна не буде об‘єктом провокацій на кшталт закликів до перегляду статусу Севастополя та Кримського півострова, які регулярно лунають з уст високих посадовців та офіційних осіб Російської Федерації, або нагнітання напруження, як було під час конфлікту навколо острова Коса Тузла.
Вступ України в НАТО сприятиме покращенню інвестиційної привабливості країни в очах міжнародних інвесторів
Членство України в НАТО матиме глибоке цивілізаційне значення для нашої країни. Адже
входження до Альянсу означає для нас, перш за все, приєднання до сім’ї націй, що мають спільні демократичні цінності, які цілком поділяє український народ. Національним інтересам України відповідає взаємодія з країнами-членами НАТО у боротьбі проти міжнародного тероризму, розповсюдження зброї масового знищення, нелегального обігу наркотиків, торгівлі людьми, в питаннях захисту навколишнього середовища, становлення громадянського суспільства тощо.