![]() |
Танок На Майдані Конго |
|
а мне они не нравяца :bad: |
Танок на майдані Конґо знімає кліп на пісню «Мушу йти» Цитата:
А, аргументировать? Конечно, каждому своё, но всё же... Фагот згадує минуле і знімає кліп ф0т0 Танок на майдані Конґо знімає кліп на пісню «Мушу йти», яка, судячи з усього, стане останнім синглом альбому «Сила». Після довгих пошуків режисера та ідеї група зупинилася на кандидатурі Фагота і сценарію Фоззі=). «Мушу йти» стане третім з половиною кліпом Фагота: «Зроби мені хіп-хоп» (у співпраці з Сергієм Андрюніним), «Дибани мене», «En Automne» (ТНМК & 5nizza). Оператором стане уславлений Ярослав Пілунський, який свого часу плідно співпрацював з ТНМК (кліпи «Зачекай», «ПоRAPалося серце», «Восени», «люба Люба»), а зараз здебільшого працює в кіно («Інди», «Orangelove»). Виробництво - «FX-FILM». Зйомки пройдуть в Криму та Києві (18 та 21 вересня), головну роль в кліпі зіграє актриса Ольга Гришина. Слідкувати за подіями на знімальному майданчику можна протягом вівторка, 18 вересня, на офіційному сайті www.tnmk.com (проект «live TNMK») та з мобільних телефонів на wap-порталі wap.tnmk.com |
Цитата:
|
когда-то хорошо делали, а сейчас уже не то... и вобще, Потап рулеzz! :guinda::mad: |
Хорошая группа! |
Чем ?! Цитата:
Это не Хип-ХОП, хоть и по приколу... :tomato: |
Цитата:
|
Цитата:
:seva: |
Это те которые куринные крылышки макдональдса рекламировали? Так на пушке шаурмисты круче зажигают. |
Цитата:
|
Паша, так оформлять сообщения и называть темы -- это наглость. А наглость на этом форуме не в почете. Будь скромнее. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
http://hip-hop.ru/forum/showthread.php?t=139195 |
Цитата:
|
Цитата:
|
и надолго его забАнили?))) на 10 дней))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
а еси я скажу, що Скальд - козёл...меня забанят??:D |
Цитата:
Но правила созданы для того что бы их... |
Цитата:
вот мы например так сказать счас в этой теме оффтопим. не реально за всем следить. правила созданы для общего понятия и не стоит переходить границы. |
Не знаю, ТНМК это что-то не то, вроде что-то читают, но на рэп не похоже, не хватает чего-то, не могу сообразить чего... |
Часовой пояс GMT +3, время: 09:15. |