Биография Сени
Семейное положение:
встречается с Марыной Fluder Мялешкой
День рождения:
20 мая 1989
Родной город:
Менск
Полит. взгляды:
либеральные
Религ. взгляды:
"Рабоў да раю не пускаюць" (© Іван Сірко)
Вячеслав Anvil Агалаков
10 дек 2008 в 1:56
Никнейм:
Marnatraŭny
на nrsm.org, generation.by, ды дзе яшчэ
Личная информация
[ редактировать ]
Деятельность:
Разьдзяўбайства

. Быў ініцыятарам стварэньня беларускага інтэрфэйсу vkontakte.ru. Таксама адміню некаторыя суполкі, прысьвечаныя беларускім рок-гуртам, беларускай мове ды іншаму. Сьпіс тут:
http://vkontakte.ru/note7011722?oid=5552851
Интересы:
аўтаспын, вандроўкі, канцэрты, ноч, мары, свабода, музыка, лазаньне па будынках, бадзяньне, старыя вуліцы, дахі, закінутыя будынкі, фота, фольк, бел-чырвона-белы сьцяг, пагоня, беларуская мова, польская мова, украінская мова, вясна, Менск, Беларусь, палацы, замкі, паганства, язычніцтва, піва, дзяўчыны

Любимая музыка:
BY: NRM, BN, Amaroka, Band A, Сьцяна, Ulis, Новае Неба, Neuro Dubel, Vicious Crusade, Gods Tower, Deadmarsh, Partyzone, Зьніч, Крок, Крама, Ланцуговая Рэакцыя, Таварыш Маўзэр, Тарпач, Абшар, Indiga, Стары Ольса, Litvintroll, Testamentum Terrae, Postscriptum, Рокаш, Rahis, Тацьцяна Беланогая, Miód, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , RU: Тараканы, Гражданская Оборона, Пилот, Янка, Василий К, Троль Гнёт Ель, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , UA: Тартак, Тостер, Кому Вниz, Крихітка Цахес, Тінь Сонця, Флiт, БремСтокер, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , PL: Rockaway, Triquetra, Metanoia, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , EN: Bon Jovi, Aerosmith, Pink Floyd, Nirvana, Hammerfall, Korpiklaani, Dethklok, Darkseed, Cold, Disturbed, Poets of the Fall
Любимые фильмы:
Эфект Матыля (The Butterfly Effect), Рэквіэм па Мроі (Requiem for a Dream), 1984, Байцоўскі Клюб (Fight Club), Дзень сурка (Groundhog Day), Лябірынт Фаўна (El laberinto del Fauno), Назад у будучыню I-III (Back to the Future I-III), Сьцяна (The Wall), Плянэта К-Пэкс (K-Pax), Місія Сэрэніці (Serenity), Экўілібрыюм (Equilibrium), Фантан (Fountain), Гульні розуму (The Mind Games), Гульня (The Game), Тытан: Пасьля пагібелі Зямлі (Titan A.E)
Любимые телешоу:
Выступы Аляксандра І Чэснага
Любимые книги:
Оруэл, Лем, Брэдбэры, Саймак, Стругацкія, зрэдку Лук'яненка, Багдановіч, Караткевіч, Хадановіч, Жадан, ... нешта мала апошнім часам чытаць стаў

Любимые игры:
Fallout, Half-life, Fahrenheit, Newerwinter Nights, Stalker, The Elder Scrolls III, Unreal 2, Paradise Cracked (aka "Код Доступа: Рай"), Operation Flashpoint, Silent Storm, Max Payne, ... прыйшоў да высновы, што ўсе тыя, дзе ёсьць харызматычныя пэрсанажы й добры сюжэт

Любимые цитаты:
"Когда я куплю себе пистолет, сразу наступит мир во всем мире"
(гурт "Тараканы", песьня "Когда я куплю себе пистолет")
"Мы вернемся сюды на Танках!
На Коласах, Купалах, Цётках..."
(А. Хадановіч, "In Vilnia Veritas")
"Самаўдасканаленьне - гэта ананізм. А вось самаразбурэньне..." (фільм "Байцоўскі Клюб")
"Зьбірай сяброў, запальвай газ - усё стагодзьдзе дэкаданс" (N.R.M. - "Лёгкія")
"Вы мяне скурвываеце!" (агаворка па Фройду маёй аднагрупніцы Сашы Равінскай)
"Neuro Dubel - и пусть весь мир отсосёт!" (©
Сашуся Licvinka Полымя)
"Абжыліся ў пастцы шукальнікі шчасьця,
Усе пераможцы сьвяткуюць паразу,
Уздымаюцца рукі, ківаюць галовы:
МЫ РАЗАМ!"
(Pomidor/OFF - "Кола")
"Давай підпалим рай!" (Тостер - Андроїд)
"Порой я задумываюсь: может я не прав? Но видя такую отупевшую рожу, я понимаю - надо идти до конца!" (Хакер, "Код доступа: Рай")
"Опустились усталые плечи —
Ты замени их на тугие коpни, пусть себе болят!"
(Гражданская Оборона - Поздно)
О себе:
Я - марнатраўны сын князтва спадароў
Марнатраўны сын сунічных палёў...
(© Ulis)
Высшее образование
[ редактировать ]
Вуз:
БГУ '12
Факультет: