книга offline
бро
- Списки
Публичные сообщения
Отображение с 31 по 60 из 364 публичных сообщений
- 1 июля 2015 09:05trifaktora
- 31 мая 2015 05:26trifaktoraАе
- 16 апреля 2015 20:46trifaktoraзига
- 10 марта 2015 20:18BenArfa10здоров леонид
ты бля Лена сука еще раз Амалии напишешь что нибудь я тебе. очко порву сука взрослый мужчина , ведешь себя как летя , не стыдно 16 летней девочке писать , стыдно должно быть олень , если я узнаю что ты написал ей , тебе не поздоровится - 1 марта 2015 07:23ENCLAVE………….……………………. „-/*"\„,„,
…….…………………….¸„-^"¯ :\_ / o '"*'"¯/' Гав Гав
……………………¸„„-^"¯ : : : : : : : : ¸„,-~"
**¯¯¯'^^~-„„„---~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸"
.:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :-
:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
.::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
:.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯ Да да, это членопёс!
:.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯ Ставь палец вверх, если не ожидал!
:.': : : : :"-„ : : :"\
.:.:.: : : : :" : : : : \,
:.: : : : : : : : : : : : 'Ì
: : : : : : :, : : : : : :/
"-„_::::_„-*__„„~" - 19 февраля 2015 17:45Old beat.1992Ну давай розберемо по частинах, тобою написане)) Складається враження що ти реально контужений, ображений життям москаль)) Можу тобі і в очі сказати, готовий приїхати послухати?) Вся та хуйня тобою написана це просте піздабольство, рембо ти кімнатний)) від того що ти багато написав, життя твоє краще не стане)) піздіти не мішки перевертати, багато вас таких навесні відтануло)) Про таких як ти кажуть: Мама не хотіла, тато не намагався) Вслухайся в моє послання тобі <намагайся проаналізувати і зробити висновки для себе)
Вийшли цей розбір всім друзям і знайомим
Якщо тобі повернеться 2-3 то ти вата звучить пиздато
Якщо тобі повернеться 4-7 то ти незалежний українець
Якщо повернеться 10 то ти реально контужений
Весь диалог - 19 февраля 2015 08:34trifaktoraПошли эту фуру с ягуаром всем, кого тобе не жалко угостить ЯГУАРОМ!
|""""""""""""""""""""'"""""""""""""""""""'''|__ ___
| ХОЛОДНЫЙ ягуар для вас ))))))) | |"""|__\___
|______________________________|-|__\'__|___\‡
/(@)(@)"""""""""""""""""""""""""""""""""/(@)(@)****(@)
Вернеться:
1-3 раза - твои друзья - быдло
4-6 раза - у тебя хорошие друзья
7-8 раза - у тебя охуенные философские друзья - 19 февраля 2015 07:01ENCLAVEЗдоров Леонид
Пошли эту фуру с ягуаром всем, кого тобе не жалко угостить ЯГУАРОМ!
|""""""""""""""""""""'"""""""""""""""""""'''|__ ___
| ХОЛОДНЫЙ ягуар для вас ))))))) | |"""|__\___
|______________________________|-|__\'__|___\‡
/(@)(@)"""""""""""""""""""""""""""""""""/(@)(@)****(@)
Вернеться:
1-3 раза - твои друзья - быдло
4-6 раза - у тебя хорошие друзья
7-8 раза - у тебя охуенные философские друзья - 18 февраля 2015 20:47BenArfa10Ну давай розберемо по частинах, тобою написане)) Складається враження що ти реально контужений, ображений життям москаль)) Можу тобі і в очі сказати, готовий приїхати послухати?) Вся та хуйня тобою написана це просте піздабольство, рембо ти кімнатний)) від того що ти багато написав, життя твоє краще не стане)) піздіти не мішки перевертати, багато вас таких навесні відтануло)) Про таких як ти кажуть: Мама не хотіла, тато не намагався) Вслухайся в моє послання тобі <намагайся проаналізувати і зробити висновки для себе)
Якщо повернеться 10 то ти реально контужений - 18 февраля 2015 19:56книга
- Ну давай розберемо по частинах, тобою написане)) Складається враження що ти реально контужений, ображений життям москаль)) Можу тобі і в очі сказати, готовий приїхати послухати?) Вся та хуйня тобою написана це просте піздабольство, рембо ти кімнатний)) від того що ти багато написав, життя твоє краще не стане)) піздіти не мішки перевертати, багато вас таких навесні відтануло)) Про таких як ти кажуть: Мама не хотіла, тато не намагався) Вслухайся в моє послання тобі <намагайся проаналізувати і зробити висновки для себе)
Якщо повернеться 10 то ти реально контужений - 16 февраля 2015 23:00BenArfa10здоров леонид
ты бля Лена сука еще раз Амалии напишешь что нибудь я тебе. очко порву сука взрослый мужчина , ведешь себя как летя , не стыдно 16 летней девочке писать , стыдно должно быть олень , если я узнаю что ты написал ей , тебе не поздоровится - 5 февраля 2015 19:17sputnikЧерем,прицепные улицы,все лохи всторонке,все лохи загнулись,здесь только мы с братьями из Страйка,пропускаем свою жизнь через десятки найков. Моя душа в городе,мой город в моем сердце,дышу улицей,она мне дает согреться
Друзья
Отображение с 1 по 18 из 18 друзей
-
- MaGnitar
- Слушаю Рэп..
-
- NoExit
- ᵴᵭᶅᵹᶆ ᵺᶒ ₢ᵭᵵ
-
- Sad But True
- Без настроения :|
-